Automatic Solutions

U bevindt zich hier: Startpagina > Beveiliging

Camera beveiliging

Bewaking van uw bedrijf en woonhuis

In ons dagelijks leven zijn camera's en camerabeveiliging een algemeen geaccepteerd middel geworden voor preventie, tegengaan van diefstal, overzicht hebben en houden, beeldregistratie en veiligheid.
Met een camerabeveiligingssysteem houdt u zowel in als om het pand toezicht. Cameratoezicht verhoogt het gevoel van veiligheid en er gaat een preventieve werking van uit.

Als u denkt aan camerabeveiliging dan bent u bij Automatic Solutions op het goede adres.
Wij adviseren in, verkopen en installeren complete camerasystemen voor ieder object, of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijvencomplex.

Wij werken met bekende, maar bovenal betrouwbare merken, met volledige garantie, en u mag van ons natuurlijk altijd de nieuwste technieken verwachten.
Eén producttoepassing legt zich toe op bewaking op afstand: middels digitale beeldbewaking (via internet) kunt u verdachte bewegingen rondom uw pand al waarnemen, waardoor de nodige maatregelen kunnen worden getroffen, geautomatiseerd of door uzelf.
Door de komst van smartphones en aangepaste software, kunt u dus ook beelden via uw mobiel/iPad bekijken.

Het registreren van camerabeelden kan in bepaalde gevallen cruciaal zijn bij de vervolging of bewijsvoering van delicten.
De registratie zal met behulp van een NAS (Network-Attached Storage) uw beelden altijd van een constante kwaliteit waarborgen. De systemen zijn uitgevoerd met een LAN-aansluiting zodat u van elke willekeurige plek ter wereld de beelden kan bekijken.
Al onze systemen kunt u op uw smartphone via internet op afstand bekijken.

Onze camerasystemen,

Onze ervaring zit in de IT vandaar dat wij ook de keuze hebben gemaakt om IP camera’s te plaatsen en te configureren.
IP camera's zijn beveiligings camerasystemen die op IP techniek werken en dus onderdeel zijn te maken van een netwerk bij u thuis of op kantoor.
IP camera's zijn sterk in opkomst en verdringen al op grote schaal de analoge camera's vanwege de uitgebreidere mogelijkheden en de beperkingen die analoge camera's hebben en IP camera's niet. Het is namelijk zo dat IP camera's overal ter wereld kunnen worden bekeken na installatie en voor de opname van de beelden gebruik maken van het geheugen van een computer wat erg groot en relatief goedkoop is.

Wifi uitvoering IP camera's:
IP camera's zijn er ook in WIFI uitvoering, wat inhoudt dat ze onderdeel kunnen worden gemaakt van uw draadloze internetverbinding en de camera dus beelden via het draadloze netwerk kan verzenden. Het voordeel van deze WIFI geschikte IP camera's is dus dat u geen kabels hoeft te trekken en overal waar WIFI bereik is de IP camera te installeren is.